fbpx

11 punonjës policie të plagosur në spital

Të lënduar mes protestuesve dhe policisë. Janë 11 efektivë policie të plagosur dhe që po marrin ndihmë mjekësore.

Lëndimet janë të llojeve të ndryshme por asnjë nuk ka dëmtime serioze. Ndërkohë edhe nga radhët e protestuesve ka pasur probleme për shkak të gazit lotsjellës.