fbpx

146 të prekur dhe 6 viktima/ Rama e nis ditën me fjalët e shenjta: O ju njerëz…

Kryeministri Edi Rama e ka nisur mëngjesin e sotëm në Facebook me fjalë të shenjta. Duke iu referuar situatës së të cilën ndodhet vendi, Rama shkruan se kur Amër ibnul Asi mori udhëheqjen e Shamit në kohën e Omerit r.a, iu drejtua popullit me këto fjalë pasi ishjte shfaqur sëmundja e kolerës: “O ju njerëz, kolera është si zjarri i ndezur dhe ju mund të jeni lëndë djegëse e tij, andaj shpërndahuni që zjarri (kolera) mos të ketë me çka të ndizet dhe kështu ai shuhet”.