fbpx

15 karakteristikat e punonjësve të pazëvendësueshëm

Edhe nëse disa mund të mendojnë që “i pazëvendësueshëm” është një pretendim shumë i fortë, të gjithë biem dakord se disa persona janë shumë të vështirë për t’i zëvendësuar. Më poshtë janë 15 karakteristika që dallojnë një punonjës të tillë nga të tjerët:

Bëjnë më shumë se sa u kërkohet; Kanë aftësi të jashtëzakonshme në komunikim; Janë një hap para; Janë dëgjues dhe vëzhgues të mirë; janë të besueshëm dhe të përgjegjshëm; Kanë iniciativë; Përçojnë energji pozitive; Përshtaten; Nuk ankohen kurrë; Motivojnë; Ata nuk kanë nevojë të menaxhohen; Përballen me sfida të reja; Mësojnë vazhdimisht; E dashurojnë punën; Janë efikasë