16 më të kërkuarit e Beratit, mes tyre një grua

Screenshot_1-21.png

Sipas policisë janë 16 persona të kërkuar nga Policia në qarkun e Beratit.

“Policia e Shtetit fton cilindo që ka dijeni mbi vendndodhjen e tyre të telefonojë Policinë në numrin pa pagesë 112, duke ju garantuar anonimatin.

Ndihmo dhe ti në sigurinë publike”, thuhet në njoftimin e policisë.

Ajo që vihet re është fakti se për një pjesë të tyre policia nuk disponon foto, ndërsa mes 16 burrave është edhe një grua.

Më herët policia publikoi fotot e personave të rrezikshëm në Vlorë dhe Fier.

Ndërsa ra në sy ngatërresa e një personi i cili në jetën e përditshme ishte bletërritës, i padënuar, ndërsa policia i publikoi foton si të shpallur në kërkim për vrasje.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2307732286179796&type=1&l=36c6de0314

scroll to top