185 kg dhe kërkon të shtojë edhe më (Foto)

Lilith-the-Cenobite-feedism-Guinness-Book-of-World-Records-heavy-woman-739989.jpg

Një modele obeze, e cila peshon rreth 185 kg, kërkon që të hyjë në librin e rekordeve Guinness duke u bërë femra më e shëndoshë në botë.

Lilith është një 25-vjeçare nga Portugalia dhe ka disa vite që ha pa kufi.

“Jam rritur me pak ushqim, kam qenë anoreksike. Kur pata mundësinë, vendosa që të haja sa më shumë të mundesha. Dua të fitoj sa më shumë peshë, të thyej rekorde dhe të lë gjurmë”, shpjegon Lilith.

scroll to top