fbpx

20 vrasësit më makabër të historisë (Foto)

Doni të dini se kush janë vrasësit më brutalë në historinë e njerëzimit? Nuk ka gjë të keqe, nuk jeni të vetmit.

Shoqëria jonë duket se i përbuz dhe në të njëjtën kohë i ka shumë qejf historitë e vrasësve. Mjafton të shohësh sa filma dhe sa dokumentarë janë bërë për ta.

Më poshtë, njihuni me 10 vrasësit më famëkeq në botë.

vra1 vra2 web_garyridgway1 vra4 vra5 vra6 vra7 vra8 vra9 vra10 vra11 vra12 vra13 vra14 vra15 vra16 File photo of Yoo Young-chul at a police station in Seoul vra18 vra19 vra20
<
>
Ed Gein - Ka vrarë disa femra. Gjithashtu, vidhte kufome femrash për të bërë rripa dhe zbukurime me pjesë të ndryshme të trupit

Lër një koment