“36 mijë gozhdë për Flamurin e kombit tim”

22 vjeçarja Lediana Sula është një artisti nga Fieri shumë e talentuar.

Me rastin e festave të nëntorit ajo ka publikuar një punim të jashtëzakonshëm të saj. Punimi fantastik i flamurit tonë kombëtar duke bashkuar plot 36.000 gozhdë.

Përmasat e këtij punimi janë 70x50cm dhe artistes i janë dashur plot 3 muaj për ta realizuar.

“Punimi më me dashuri që kam punuar ndonjëherë, pasi i dedikohet pikërisht flamurit më të bukur në botë”, thotë Lediana në faqen e saj në Facebook.

Lër një koment