6 shenjat e Zodiakut që kanë energji negative

Ka disa shenja zodiakale që lëshojnë një energji negative shumë të fortë dhe që duhet t’i shmangni nëse nuk doni të sëmureni. Këto janë shenjat që mund të bëjnë që edhe gjërat e mira të keqësohen me shikimin e tyre të errët dhe bëjnë që retë të shfaqen në një ditë me diell. Ja cilat janë ato…

Akrepi (23 tetor – 21 nëntor)

Akrepi i ndjen gjërat shumë intensivisht dhe ka raste kur ai ka vështirësi të kontrollojë ndjenjat e tij. Kur emocionet e tij janë në sipërfaqe ai mund të shkaktojë një shpërthim të tmerrshëm. Energjia e tyre negative fillon nga ndryshimet e humorit dhe pamundësia për të qëndruar të qetë kur gjithçka shkon keq.

Bricjapi (22 dhjetor – 19 janar)

Bricjapi lëshon energji negative që tenton ta bëjë të pamundur ndërveprimin me njerëzit e tjerë. Kjo është arsyeja pse Bricjapët janë shumë të lodhur dhe të vështirë. Bricjapi është kaq i mbështjellë me dramën e vet dhe ndjenjat e veta negative, saqë nuk ka energji për të ndihmuar dikë tjetër. Egoizmi i kësaj shenje nuk njeh kufij.

Gaforrja (21 qershor – 22 korrik)

Energjia negative e Gaforres është e drejtuar drejt vetvetes. Kjo shenjë ka tendencë të mos konsiderohet e denjë për gjërat e mira që i ndodhin. Ata gjithmonë pyesin veten nëse do të jenë ndonjëherë të lumtur apo do të arrijnë sukses. Kjo është një shenjë melankolike dhe e prekur nga agresioni pasiv. Gaforrja lëshon një energji të fortë negative që mund të hedh dyshime në veprimet e veta. është i bindur se e gjithë bota është mizore dhe e padrejtë ndaj tij. Kjo është arsyeja pse ai tenton t’i trajtojë njerëzit rreth tij me keqdashje dhe të mos i besojë askujt. Nëse përpiqeni të afroheni me një Gaforre, energjia e tij negative do t’ju mbështjellë si mjegull.

Peshqit (19 shkurt – 20 Mars)

Kur Peshqit hyjnë në një vorbull negative të energjisë, ata kanë tendencë të duan të jenë vetëm dhe të kufizojnë bashkëveprimet me të dashurit. Të jesh vetëm me veten nuk është domosdoshmërisht një gjë e keqe, por kur vazhdon për një periudhë të gjatë kohore, nuk është e shëndetshme.

Virgjëresha (23 gusht – 22 shtator)

Ne e dimë që Virgjëresha ka tendencë të jetë vetë-kritike, por kur ajo zhyt veten në një vorbull negative të energjisë, syri i saj kritik mund të përqendrohet tek njerëzit e tjerë, si dhe tek vetja. Nëse ata mund të kuptojnë atë që bëjnë, ata do të jenë në gjendje të ndalojnë hedhjen poshtë të mendimeve të panevojshme negative; nëse nuk e kuptojnë, ata mund të vazhdojnë dhe të dëmtojnë jo vetëm vetëvlerësimin, por edhe marrëdhëniet e tyre.

Ujori (20 janar – 18 shkurt)

Kur Ujori hyn në një vorbull negative të energjisë, ai tenton të shohë të gjitha gjërat në një mënyrë realiste. Ata nuk duket se e kuptojnë se energjia negative është e përjetshme dhe do të vazhdojnë ta ushqejnë këtë ndjenjë vetë. Me fjalë të tjera, ata që lindin nën shenjën e Ujorit bëhen shumë cinikë dhe mund të sillen në një mënyrë toksike.