7 librat që duhet të lexoni gjatë 2019-ës

Librat janë një pasuri për trurin e njeriut. Shumë njerëz shfletojnë shumë faqe gjatë ditës, ku sigurisht më e mira është që të lexoni të paktën gjysmë ore çdo ditë.

Revistawho.com ka sugjeruar 7 libra të cilat na motivojnë në përditshmërinë tonë. Më poshtë, radhiten librat që duhet të lexoni patjetër gjatë 2019-ës.

Gruaja dhe paratë nga Suze Orman

Koleksioni i femrave të Crunk nga Brittney C. Cooper

Girl Boss nga Sophia Amoruso

6 çelësat nga Jillian Michaels

Të vërtetat që mbajmë nga Kamala Harris

Mësoni vlerat tuaj nga Mika Brzezinski

Duke ardhur nga Michelle Obama./real-news.tv