fbpx

8 të arrestuarit e protestës së Teatrit, Prokuroria e Tiranës jep vendimin

Prokuroria e Tiranës ka dhënë një vendim ditën e sotme për të arrestuarit e protestës së Teatrit. Për ta është kërkuar detyrim paraqitje dhe arrest shtëpie.

Bëhet me dije se për 6 prej tyre prokuroria ka kërkuar masën detyrim paraqitje kurse për 2 të tjerë arrest shtëpie.

Ndërkaq pritet që në orën 14:00 të jepet vendimi nga Gjykata.