fbpx

9 gjërat që tregojnë se ju jeni thjesht i/e fiksuar dhe jo i/e dashuruar

Photo-22-01-2016-12-22-17-1024x512.jpg

Shpesh herë, ndodh që njerëzit të tërhiqen emocionalisht, por nuk dashurohen. Ekzistojnë disa shenja që tregojnë qartë se jeni emocionalisht i pavarur dhe aspak i dashuruar me partnerin tuaj.

1.Ndjeni xhelozi

Kur jeni në një marrëdhënie të shëndetshme, ju duhet të jeni të aftë ti beosni partnerit tuaj dhe jo të keni xhelozi. Nëse nuk mund ta bëni këtë, me shumë mundësi jeni thjesht të fiksuar, por jo të dashuruar.

2.Frikë nga ndarja

Në një marrëdhënie të mirë, mund të jetë e lehtë për të folur pa frikë. Kur e gjeni personin e duhur, çiltërsia para tyre mund të jetë natyral sepse ju e dini që ju pranon ashtu siç jeni.

3.Ndryshoni për partnerin tuaj

Të ndryshosh hobi, interesa muzikore dhe gjëra të ngjashme për një person tjetër nuk është dashuri. Nëse keni nevojë të ndryshoni për partnerin tuaj, marrëdhënia nuk ka gjasa të zgjasë.

4.Vlera bazohet tek partneri juaj

Një marrëdhënie e shëndetshme ka shumë kërkon një dozë dashurie për veten tuaj në mënyrë që me të vërtetë të jeni në kontakt me partnerin tuaj.

5.Vazhdimisht kërkoni të ndryshoni partnerin tuaj

Nëse ju përpiqeni të manipuloni partnerin tuaj, kjo është një shenjë e keqe. Ju nuk mund ti ndryshoni njerëzit, prandaj pranojeni partnerin ashtu siç është ose lidhja mes jush nuk do funksionojë kurrë.

6.Shmangni aktivitete të tjera për shkak të partnerit tuaj

Fiksimi mund t’ju bllokojë nga pjesa tjetër e botës. Nëse jeni duke shmangur vende, njerëz ose gjëra që ju pëlqejnë, me shumë mundësi jeni të fiksuar pas partnerit tuaj.

7.Ju jeni në një lidhje sepse keni nevojë për dikë

Nëse jeni në një lidhje vetëm se keni nevojë që dikush t’ju bëjë të ndiheni mirë, kjo është një shenjë fiksimi.

8.Ju nuk e keni imagjinuar kurrë jetën pa një partner

Nëse e njihni dikë për herë të parë, ju nuk keni një lidhje të fortë. Si fillim, ju nuk mund ta imagjinoni jetën pa një partner, prandaj bëhet më shumë fiksim se sa dashuri.

9.Ju nuk jeni të lumtur kur partneri nuk është pranë jush

Ndërkohë që është normale të përjetoni eufori kur jeni pranë dikujt që doni, kjo nuk është e shëndetshme kur vjen puna tek partneri. Koha për veten është e rëndësishme në çdo lidhje. Fiksimi emocional nuk ju lejon që të shijoni partnerin në të vërtetë

REKLAMO NE REALNEWS +355 69 33 33 303