fbpx

A është dedikim kënga me të cilën Robert Berisha performon në RTSH?

Pas disa ditësh do të nisë festivali i 58-të i RTSH-së ku do të prezantohen disa prej artistëve të njohur shqiptarë.

Në mesin e shumë prej tyre është edhe Robert Berisha. Këngëtari performon me këngën që titullohet “Ajo nuk është unë” realizuar nga Fifi dhe Duo Bass Records.

Por, a është dedikim kjo këngë?

View this post on Instagram

Kjo është kënga ime qē do mar pjesë ne festivalin e 58 të RTSH-sē dhe që titullohet “Ajo nuk është unë” Nuk ja kam dedikuar askujt është thjesht nje këngë e lezeqme që më mundesoj te mar pjesë në kët festival dhe në at skenë te bukur qē vetēm @veragrabocka dhe @alketavejsiu dinē ta bējn,dhe për kët është fajtore @fifi.official.fr me orkestrim nga dy miqt e mi @duobass.records… e kam pranu ftesēn me shum dëshirë sidomos ku këndohet live me orkestër profesionale…kush do qê ta fitoj le ta gëzoj vendin e parë, për mua pjesmarja ështē e rëndësishme dhe kënaqësi të jem në mesin e këngëtarëve shum të mirë shqipëtarē 👐🏻💕

A post shared by Robert Berisha (@robertberishaofficial) on

Artisti tha’ jo’ përmes një postimi në Instagram.

“Kjo është kënga ime qē do mar pjesë ne festivalin e 58 të RTSH-sē dhe që titullohet “Ajo nuk është unë” Nuk ja kam dedikuar askujt është thjesht nje këngë e lezeqme që më mundesoj te mar pjesë në kët festival dhe në at skenë te bukur qē vetēm @veragrabocka dhe @alketavejsiu dinē ta bējn,dhe për kët është fajtore @fifi.official.fr me orkestrim nga dy miqt e mi @duobass.records… e kam pranu ftesēn me shum dëshirë sidomos ku këndohet live me orkestër profesionale…kush do qê ta fitoj le ta gëzoj vendin e parë, për mua pjesmarja ështē e rëndësishme dhe kënaqësi të jem në mesin e këngëtarëve shum të mirë shqipëtarē”, ka shkruar Roberti.