A ishte kjo deklaratë e Xhafajt goditja e radhës ndaj Tahirit?

Në fjalimin e lamtumirës nga posti i ministrit të Punëve të Brendshme, Fatmir Xhafaj, nuk mundi të mos e përmendte  kanabisin dhe atë që ai e quan histori suksese në luftën kundër tij.

Teksa tregonte se çfarë është bërë për mposhtjen e këtij fenomeni Xhafaj tha se më parë kanabisi “po shihej si normalitet i jetës sonë”.

Xhafaj përmendi termat “histori turpi” dhe “burim kryesor i ngritjes dhe fuqizimit financiar të krimit të organizuar” kur foli për lulëzimin e kanabisit në periudhën kur ishte në detyrë paraardhësi i tij, Saimir Tahiri.

Lër një koment