fbpx

Aeroporti ‘Nënë Tereza’: 20 fluturimet e konfirmuara për të martën

Aeroporti Ndërkombëtar i Rinasit ka njoftuar 20 fluturimet e konfirmuara për ditën e marte. “Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU.” – njofton ‘Nënë Tereza’.

✈ Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim

✈ Wizz Air – Tiranë – Dortmund dhe kthim

✈ Wizz Air – Tiranë – Eindhoven dhe kthim

✈ Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim

✈ Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim

✈ Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim

✈ Albawings – Tiranë – Piza dhe kthim

✈ Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim

✈ Belavia – Tiranë – Minsk dhe kthim

✈ Blue Panorama – Tiranë – Torino dhe kthim

✈ Blue Panorama – Tiranë – Bergamo dhe kthim

✈ Blue Panorama – Tiranë – Bolonja dhe kthim

✈ Blue Panorama – Tiranë – Ankona dhe kthim

✈ Lot – Tiranë – Varshavë dhe kthim

✈ Wizz Air – Tiranë – Verona dhe kthim

✈ Transavia – Tiranë – Paris dhe kthim

✈ TUI – Tiranë – Bruksel dhe kthim

✈ Wizz Air – Tiranë – Piza dhe kthim

✈ Wizz Air – Tiranë – Budapest dhe kthim

✈ Wizz Air – Tiranë – Luton (Londër) dhe kthim