IKMT nis aksionin për shembjen e 16 objekteve tek ‘Syri i Kaltër’ (FOTO)

Objektet që do të shemben janë ndërtuar para 20 dhe 10 vitesh dhe lajmërimi për pronarët është bërë gjatë ditës së djeshme.

Në foto: Një prej objekteve që do të shemben

Inspektorati Kombëtar për Mbrojtjen e Territorit ka nisur aksionin në zonën e “Syrit të Kaltër” në Sarandë, ku sipas informacioneve do të shemben 16 objekte, të cilat janë ndërtuar vitet e fundit.

Objektet që do të shemben janë ndërtuar para 20 dhe 10 vitesh dhe lajmërimi për pronarët është bërë gjatë ditës së djeshme.

Lër një koment