Alarm për bombë, evakuohen dy trena në Barcelonë

Screenshot_2-9.jpg

Policia në Barcelonë ka evakuuar dy trena në stacionin kryesor të qytetit dhe po kryen kontrolle për eksploziv pasi u gjet një valixhe e dyshimtë.

Valixhja u gjet në stacionin Sants, rreth orës 08:00.

Hekurudha identifikoi një valixhe të dyshimtë dhe njoftoi menjëherë policinë.

scroll to top