Alyna i jep fund debateve me Ermalin, shkruan në blogun e saj

Screenshot_1-10.jpg

Pas debateve dhe komenteve të shumta në rrjetet sociale Alyna ka shkruar në blogun e saj për atë çka ndodhi në emision. Ajo nuk ndihet aspak e kënaqur nga reagimet negative pasi të lexosh blogun do të kuptosh shumë gjera të cilat kanë lidhje me boten dhe forcën e femrës. Nga blogu mund te kuptos pse Alyna u prek nga pyetja e bërë në emision

Për kete rast ajo ka shkruar në blogun e saj Dear Alyne

Nas dhe unë kohët e fundit kemi qenë të ftuar në një shfaqje televizive kur ishim në Shqipëri. Unë isha duke pritur për pyetjen, por u trondita kur moderatori i kërkoi Nas nëse ai udhëtoi në botë për të takuar vajza të ndryshme. Shumë zhgënjyese.

 

”Ju lutem mos qeshni kur njerëzit bëjnë shaka seksiste, raciste. Qeshja jonë është mbështetja jonë. Nëse ata ju thonë se po bëni një problem të madh nga asgjë, tregoni atyre se seksizmi është një problem i  madh. Nëse ata ju thonë se kjo është vetëm një shaka, thoni  se shakat me shpenzimet e njerëzve të tjerë nuk janë lojëra dhe nuk janë aspak për të qeshur

 

Në vend të kësaj, ne duam të nxjerrim në pah njerëzit që kujdesen dhe fuqizojnë gratë. Këtu janë disa mesazhe që kam marrë që më dhanë shpresë për botën.”

 

Mesa duket nga postimet shumë persona kanë mbështetur Alynen për atë që ajo ka thënë, në fakt kjo është lufta më e madhe për çdo femër dhe askush nuk mund te qesh përball një fakti të tillë

scroll to top