Ananasi ka një efekt që nuk e kishit menduar

Screenshot_4-11.jpg

Pas një ndërhyrje kirugjikale është e këshillueshme të konsumoni ananasin.  Ky frut redukton dhimbjen dhe edemën {ënjtjen} dhe enzimat që ai përmban ndihmojnë për të kontrolluar inflamacionin.

Fati i mirë është se ndonëse sezoni i ananasit është nga marsi deri në qershor ato gjenden në tregjet lokale gjatë të gjithë vitit.

A doni një këshillë se si të zgjidhni ananasin më të mirë?! Kërkoni një ananas që të jetë i rëndë për madhësinë e tij si dhe shmangni ananasin që ka aromë të rëndë, si të fermentuar.

scroll to top