Angelina Jolie mer masa të rrepta ndaj Brad Pitt për fëmijët

Brad-and-Ang-MAIN.jpg

Aktorja e famshme Angelina Jolie pas divorcit me aktorin Brad Pitt, vuri disa masa parandaluese për takimet që ish-bashkëshorti i saj do të kishte me fëmijët.

Por kësaj rradhe Brad është irrituar shumë me veprimin e fundit të saj.

Ajo i lejoi dy vajzat e saj të bënin pazar me Brad Pitt por me një kusht, që ata të shoqëroheshin me një “bodyguard” me vete.

Kjo masë e ka irrituar pa masë aktorin e njohur i cili është shprehur se duhet të jetë ai pranë tyre dhe jo të ndikohen nga dikush, të cilin fëmijët nuk e njohin.

Ai nuk i ka aprovuar asnjëherë ‘bodyguard-ët’, që Angelina ka punësuar për fëmijët dhe është i zhgënjyer nga fakti se pas divorcit, nuk ka mundësi të kalojë më tepër kohë me ta, pavarësisht dëshirës së madhe për të qenë pranë tyre./real-news.tv

scroll to top