Ardi Veliu niset me urgjencë në Gjirokastër, lëshon urdhrin bombë

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit Ardi Veliu ka shkuar në Gjirokastër ku ka zhvilluar një takim me dyer të mbyllura në Komisariatin e këtij qyteti. I pranishëm bashkë me Veliun ishte edhe drejtori i Rendit dhe Sigurisë Publike, Gjovalin Loka.

Veliu i ka kërkuar ‘bluve’ të Gjirokastrës që të veprojnë më me efektshmëri ndaj personave në kërkim apo ndaj luftës kundër lëndëve narkotive.

“Sekuestroni pasuritë e ardhura nga aktiviteti kriminal,”-tha Veliu.

Vetëm pak ditë më parë, Veliu shkoi në Elbasan ku edhe u kërkoi efektivëve që të intensifikojnë punën për të goditur grupet kriminale që veprojnë në Elbasan.