Arrihet marrëveshja, rihapet qeveria federale

auto_Screenshot_61548445708.jpg

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump ka rihapur qeverinë, duke bërë me dije se ka arritur marrëveshjen.

Trump ka theksuar se shumë shpejt të gjithë punonjësit do marrin pagat që u takojnë.

Trump dhe liderët e Kongresit, së fundmi arritën të gjenin një zgjidhje, duke bërë të mundur hapjen e qeverisë.

Sipas mediave amerikane, hapja e qeverisë do të jetë e përkohshme, ku theksohet se do zgjasë deri më 15 shkurt. /real-news.tv

scroll to top