ARRSH: Sot punime në këto dy akse, devijohet trafiku

Autoriteti Rrugor Shqiptar njofton se duke nisur nga sot do të nisë punë për realizimin e punimeve emergjente në kryqëzimet e Domjes dhe Laknasit. Për pasojë do të devijohet trafiku përgjatë kryerjes së punimeve.

Njoftimi i plotë:

Duke filluar nga sot, datë 23.3.2019, ora 9:00-17:00 në aksin “Mbikalimi Kasharit – Rinas” në kryqëzimet e Domjes dhe Laknasit do të fillojë puna për realizimin e disa punimeve emergjente për përmirësimin dhe rritjen e sigurisë rrugore në këto pika të rrezikshme.

Trafiku do të devijohet me një kalim në këto 2 kryqezime përgjatë kryerjes së punimeve.

Lëvizja e mjeteve do të udhëhiqet nga punonjësit e Poloicisë Rrugore dhe nga punonjësit e kompanisë “Geci”, si pjesë e kompanisë që do të realizojë punimet. Kërkojmë mirëkuptimin e përdoruesve të rrugës dhe bizneseve për oraret në të cilat do të devijohet trafiku.