fbpx

As babai i tyre nuk i dallon dot këto dy vajza

Një baba ka shkaktuar debat në internet pasi ai pranoi se i duhet përpjekje e madhe për t’i dalluar vajzat e tij binjake, të cilat janë identike.

Simon Hooper, 35 vjec i cili është i famshëm në Instagram, zbuloi për 919 mijë ndjekësit e tij se sa vështirësi kishte t’i dallonte vajzat e tij binjake trevjeçare Ottie dhe Delilah. Duke shpërndarë disa fotografi të tyre, ai tregoi për këtë gjë.

binjaket 1 binjaket 3 binjaket2 binjakret 5
<
>

Kjo shkaktoi debat, me disa që thoshin se një baba i mirë duhej t’i dallonte ato dhe me të tjerët që e përkrahnin për shkak të ngjashmërisë së madhe që kishin vajzat./real-news.tv/