fbpx

Aston Martin rivalizon Ferrarin dhe Mercedes

Aston Martin, është në punë e sipër për të lançuar hiper-makinë Valkyrie, që pretendon se e ka shpejtësinë më të madhe të një motori që nuk është turbocharger.

Thuhet se kompania është duke u përgatitur edhe për një Ultimate Valkyrie, që pritet të jetë legale për rrugë.

Hiper-makina e rrezikon shumë Ferrari FXX-K, që është I bazuar në makinën legale për rrugë LaFerrari. Në të njëjtën kohë, është kërcënim edhe për Mercedes AMG One dhe Formula 1.

Aston Martin i ka prodhuar vetëm dhjetë Valkyrie, për  pasanikë të panjohur për nga 3.5 milionë dollar.

Ndërsa për Aston Martin Ultimate Valkyeri, mund të paguhen rreth pesë milionë dollar apo më shumë. /real-news.tv