(VIDEO) Autobusi në flakë, pasagjerët e braktisin

Screenshot_5-5.png

Një aksident ka ndodhur në afërsi të Niklës. 

Udhëtarët e një autobusi kanë zbritur me shpejtësi nga frika e ndonjë zjarri pasi drejtuesi i mejtit ka konstatuar një defekt në pjesën e prapme të autobusit e cila mendohet se ishte rrjedhje karburanti. 

Në pamjet filmike do të shikoni se si qytetarët dalin me shpejtësi nga autobusi dhe mjetin që nxjerr tym në pjesën e pasme.

https://www.facebook.com/www.hartadixhitale/videos/1182825868531359/

scroll to top