fbpx

Aventura të reja, karriera e financat, zbuloni çfarë rezervojnë yjet për këtë javë

DASHI
Këtë javë Hëna e Plotë që përfundon në boshtin Leo / Ujori në 3/9 ju nxit të përqendroheni në çështje që lidhen me qëllime specifike që keni caktuar për periudhën tjetër.Nëse këto synime kanë të bëjnë me investimet / tregjet ose gjithashtu me sektorin financiar, duhet të tregoheni shumë të kujdesshëm dhe të bëni hapa të vegjël drejt tyre në mënyrë që ato të jenë të qëndrueshme. Në 5/8, Hermes hyn në shenjën e Leo dhe tregon se fillon një periudhë për ju e cila do të ketë disa mundësi për të dalë, të shpenzoni kohë dhe të kaloni një kohë të mirë me të dashurit tuaj.
Dashuria: Gjatë ditëve të para të javës duhet të jeni shumë të kujdesshëm pasi është e mundur të keni diskutime me partnerin tuaj, gjë që do të zgjojë disa nga pasiguritë tuaja. Me kalimin e ditëve do të ketë një stabilitet i cili do të jetë i vështirë për t’u gjetur gjatë ditëve të para të javës. Nga 5/8 me hyrjen e Mërkurit në shenjën e Luanit, fillon një periudhë shumë e mirë për ju që të bëni njohje të reja dhe të flirtoni. Më 8/8 Afërdita kalon në shenjën e Gaforres dhe ju nxit – në rast se jeni tashmë në një lidhje – të investoni kohë në partnerin tuaj dhe në atë që keni midis jush, larg syrit të keq.
Puna dhe Ekonomia: Cështjet që lidhen me sektorin profesional dhe financiar ka mundësi të lindin këtë javë. Pjesëmarrja e Uranit nga shenja e Demit në Hënën e plotë që do të zhvillohet në 3/8, nuk është shumë e dobishme as për hapat e reja, as për investime të reja. Për këtë arsye, përpiquni të përqendroheni në mënyrat për të ruajtur ato që keni fituar tashmë dhe do ishte mirë të shmangni hapjet e reja këto ditë. Kushtojini vëmendje të veçantë financave tuaja pasi është e mundur që të shfaqen disa shpenzime, të cilat nuk i keni pasur në program.

DEMI
Puna po fiton interesin tuaj këtë javë pasi Hëna e plotë që zhvillohet në boshtin Luan-Ujor në 3/8 sjell çështjet profesionale në plan të parë. Pjesëmarrja negative e Uranit me dritat e Hënës së plotë tregon se ju mund të merrni disa vendime që “do të tundin ujërat” dhe mund të karakterizohen si të çuditshme. Do të ishte mirë të shmangni hapjet e reja këto ditë dhe të mbani një ton të qetë kur bëhet fjalë për çështjet profesionale. Më 5/8, Merkuri hyn në shenjën e Luanit dhe fillon një periudhë që do t’i japë përparësi familjes dhe shtëpisë tuaj.
Dashuria: Këtë javë keni mundësi për të bërë një njohje të re përmes njerëzve që janë afër jush. Hyrja e Afërditës në shenjën e Gaforres në 8/8 mund të krijojë pasiguri për ju, gjë që do të ndikojë në vetëbesimin tuaj. Mundohuni të mos lejoni që pasiguritë të mbizotërojnë pasi ato mund të minojnë njohje të reja.Nëse jeni tashmë në një lidhje duhet të jeni të kujdesshëm në ditët e para të javës, pasi mund të transferoni në marrëdhënien tuaj çështjet dhe zhgënjimet që mund të jenë lindur nga fusha të tjera, siç është puna.
Puna dhe Ekonomia: Këtë javë vëmendja juaj është përqendruar në sektorin profesional, pasi Hëna e plotë që do të zhvillohet në 3/8 krijon lëvizshmëri në punë. Ka mundësi të takoni njerëz që do t’ju irritojnë ose emërimet e biznesit për të marrë një kthesë të ndryshme nga ajo që keni pasur në mendje. Ajo që duhet të mbani mend është se “nuk ka dëm në të mirë të pastër” dhe duhet ta mbani mend këtë në rast se ka ndryshime në çështjet në lidhje me punën!

BINJAKET
Kjo javë ka të ngjarë të sjellë çështje që lidhen me edukimin ose çështje që lidhen me të afërmit e largët! Hëna e plotë që zhvillohet në boshtin Luan-Ujor në 3/8 tregon se do të shqetësoheni me çështjet që janë “larg” nga ju. Pjesëmarrja e Uranit me një kënd negative në Hënën e plotë tregon se është e mundur që ngjarjet e së kaluarës të jenë përgjegjëse, në keqkuptime që mund të ekzistojnë tani. Më 5/8, Merkuri hyn në shenjën e Luanit dhe ju thotë se çdo gjë që shqetëson do të gjeni një mënyrë për ta zgjidhur atë, nëse përballeni me një humor pozitiv.
Dashuria: Këtë javë duhet të jeni të kujdesshëm në mënyrën sesi trajtoni ngjarjet e kaluara nëse tashmë jeni në një lidhje, pasi këto ka shumë të ngjarë të kenë një pjesë të fortë të përgjegjësisë në ankesat dhe keqkuptimet e tanishme.Nëse jeni i lirë është e mundur të bëni një njohje të re përmes njerëzve që janë në mjedisin tuaj më të gjerë. Sigurisht, sepse java do të jetë plot befasi, do të ishte mirë të mos nxitoni në përfundime, as të investoni në një person që keni takuar kohët e fundit ose do të takoni këto ditë. Hyrja e Afërditës në shenjën e Gaforres në 8/8 do të krijojë nevojën për ngrohtësi dhe siguri emocionale.
Puna dhe Ekonomia: Këtë javë gjithçka që lidhet me çështje profesionale nuk duket se është në qendër të interesit tuaj, pasi jeni më shumë të shqetësuar për çështje që lidhen me njerëzit përreth jush. Hëna e plotë që do të zhvillohet në 3/8 tregon se ka shumë të ngjarë që të ketë surpriza në çështjet e punës. Një udhëtim pune është një skenar i mundshëm, si dhe shtyrja e disa planeve të biznesit. Kjo javë nuk do të mbështesë fillimet e reja, kështu që ajo kërkon vëmendje.

GAFORRJA
Këtë javë ka mundësi të ketë disa çështje që lidhen me ngjarjet e kaluara, të cilat nga ana tjetër do t’ju shkaktojnë ankth të brendshëm. Urani, i cili është në shenjën e Demi dhe formon një kënd negative me dritat e Hënës së plotë, ju thotë të mos përfshiheni në çështje financiare dhe në rast se një gjë e tillë është e pamundur, mbani mend se “llogaritë e mira bëjnë miq të mirë”. Në 5/8 Merkuri kalon në shenjën e Luanit dhe shënon një periudhë të re gjatë së cilës çështjet financiare duket se kanë përparësi.Për këtë arsye duhet të tregoheni shumë të kujdesshëm me të ardhurat, shpenzimet dhe menaxhimin e fondit tuaj në përgjithësi.
Dashuria: Gjatë ditëve të para të javës duhet të jeni të kujdesshëm pasi partneri juaj mund të “paguajë” irritimin që do t’ju shkaktojnë njerëzit e tjerë, ndoshta njerëz që i përkasin mjedisit tuaj miqësor. Pas mesit të javës gjendja shpirtërore do të rritet dhe kjo do të jetë veçanërisht pozitive për çështjet tuaja emocionale. Më 8/8 Afërdita hyn në shenjën tuaj të zodiakut dhe premton njohje të reja por edhe mundësi për një marrëdhënie të re për ju që jeni falas. Nëse tashmë jeni në një lidhje ka mundësi që madje do të filloni të mendoni për zyrtarizimin e saj!
Puna dhe Ekonomia: Këtë javë mund të ketë disa keqkuptime me njerëzit në mjedisin tuaj profesional dhe ju duhet t’i menaxhoni ato me kujdes në mënyrë që të mos bëhen shumë të përhapura. E vërteta është se në ditët e para të javës do të ketë një acarim të përgjithshëm tek të gjithë, kështu që përpiquni të mbani lart paraqitjet. Ndërsa ditët kalojnë do të jetë më e lehtë të zgjidheni edhe mosmarrëveshjet që do të lindin, për sa kohë që kujtoni se do të duhet të mbani një ton të butë, përndryshe do të jetë e lehtë të humbni të drejtën tuaj.

LUANI
Kjo javë duket se po mban një rol kryesor në ngjarjet astrologjike, pasi Hëna e Plotë që do të zhvillohet në boshtin tuaj (Luan-Ujor) në 3/8 sjell trazira! Ju duhet t’i kushtoni vëmendje të veçantë marrëdhënieve profesionale dhe personale, pasi këndi negativ i Uranit i vendosur në Dem me dritat e Hënës së plotë tregon tensione dhe tensione.Ditët e para të javës nuk janë të përshtatshme për të marrë vendime dhe ju duhet të vazhdoni të paraqiteni, edhe nëse mendoni se të tjerët nuk ju kuptojnë. Më 5/8 hyrja e Mërkurit në shenjën tuaj përuron një periudhë shumë komunikuese, gjatë së cilës duhet të jeni të kujdesshëm me informacionin që merrni, por edhe me ato që ndani!
Dashuria: Gjatë ditëve të para të javës duhet të keni kujdes që të mos transferoni acarimin që mund të ketë krijuar çështje profesionale në marrëdhënien tuaj me partnerin tuaj. Ju duhet të mbani në mend se edhe një “shkëndijë” e vogël mund të ndezë një “zjarr”, kështu që shmangni edhe diskutimin e temave që ju i dini paraprakisht që mund të provokojnë polemika. Nëse jeni i lirë, hyrja e Afërditës në shenjën e Gaforres në 8/8 përuron një periudhë gjatë së cilës do të ketë lëvizje në fushën romantike, por do të ketë pas skenave… Një njohje e re, një takim i fshehtë dhe një romancë e fshehur janë disa nga skenarët e periudhë tjetër kohore.
Puna dhe Ekonomia: Këtë javë mund të ndiheni se disa njerëz në mjedisin tuaj profesional po ju sfidojnë! Ka shumë mundësi që ju do të dëshironi të reagoni fort ndaj kërkesave të tyre ose lëvizjeve që ata bëjnë. Do të ishte mirë të shmangni këtë kurth, pasi vetëm se do të keni sukses të fryni çështjet që tashmë janë në tryezë. Ndërsa ditët kalojnë, do të jetë më e lehtë për ju të rimarrni vetëkontrollin dhe vetëbesimin tuaj. Hyrja e Mërkurit në shenjën tuaj të zodiakut në 5/8 tregon se periudha tjetër do të jetë shumë komunikuese për ju dhe nuk përjashtohet mundësia që ai të sjellë një propozim të ri profesional.

VIRGJËRESHA
Këtë javë duket se ju interesojnë çështjet e përditshme. Ka shumë mundësi që të shfaqen detyrime të reja apo edhe punët e të dashurit tuaj, duke krijuar një program të ri i cili mund të jetë stresues. Hëna e plotë që përfundon në boshtin Luan-Ujor në 3/8 tregon se ditët e para të javës do të zhvillojnë me një ritëm të ngutshëm, por ndërsa ditët do të kalojnë nga gjërat do të pushojnë. Më 5/8, Merkuri hyn në shenjën e Luanit dhe përuron një periudhë gjatë së cilës ka shumë të ngjarë që të ketë disa diskutime për ju, pa qenë i pranishëm! Ju duhet t’i kushtoni vëmendje të madhe zgjedhjes së njerëzve që ju besoni.
Dashuria: Realizimi i Hënës së plotë që do të zhvillohet në 3/8 tregon që java mund të fillojë intensivisht, veçanërisht nëse duhet të përmbushni detyrimet e përbashkëta me partnerin tuaj. Kini kujdes pasi këto mund të shkaktojnë polemikë midis jush. Nëse jeni i lirë, hyrja e Afërditës në shenjën e Gaforres në 8/8 hap një periudhë të re gjatë së cilës do të keni mundësi të filloni një lidhje të re dhe të bëni një njohje të re me një person që do të takoni në mjedisin tuaj miqësor. Ajo që duhet t’i kushtoni vëmendje është versioni për të gjetur më shumë se një interes në fushën romantike, pasi atje gjërat mund të komplikohen!

Puna dhe Ekonomia: Puna do ju mbajë të zënë këtë javë pasi duket se mund të lindin detyrime shtesë, të cilat do të rëndojnë planin tuaj të përditshëm. Këto detyrime mund të shkaktojnë tensione dhe grindje me njerëzit në mjedisin tuaj profesional dhe ky është një skenar që ka nevojë për vëmendje. Nga 5/8 që Merkuri do të hyjë në shenjën e Luanit, fillon një periudhë e cila do të ketë diskutime në prapaskenë. Ju duhet të jeni shumë të kujdesshëm për të mos i rrëfyer gjërat në lidhje me punën e njerëzve të gabuar.

PESHORJA
Për ju Peshore java fillon me përfundimin e Hënës së plotë në boshtin Luan-Ujor në 3/8, gjë që do të krijojë një atmosferë të çuditshme në grupe dhe takime miqësore. Mosmarrëveshjet me miqtë tuaj kanë shumë të ngjarë të shfaqen të cilat do të jenë të vështira për t’u zgjidhur edhe nëse nuk përpiqeni. Ndërsa ditët kalojnë nga intensiteti do të ulet, kështu vendosini në “sos” tre ditët e para të javës, pasi ato janë ato që mund të shkaktojnë tensione më lehtë. Më 5/8 hyrja e Mërkurit në shenjën e Luanit tregon se po fillon një periudhë, e cila do të jetë e favorshme për të zgjidhur disa keqkuptime që ishin krijuar, veçanërisht nëse ato do të ekzistonin midis jush dhe miqve tuaj.
Dashuria: Ditët e para të javës ia vlen të jesh i kujdesshëm pasi do të ketë acarim difuz, i cili nuk do të ndihmojë në komunikimin midis jush dhe partnerit tuaj. Hëna e plotë që zhvillohet në 3/8 ju thotë të ndaheni miqësisht nga çështjet emocionale, pasi përfshirja e këtyre dy mund të krijojë disa probleme. Më 8/8, Afërdita kalon në shenjën ujore të Gaforres dhe nuk përjashtohet mundësia që ajo të zyrtarizojë një marrëdhënie afatgjatë.Nëse jeni beqar ka shumë mundësi që një romancë e re romantike të krijohet me një person që është në mjedisin tuaj profesional.
Puna dhe Ekonomia: Puna juaj dhe imazhi që ju jepni njerëzve që takoni në një nivel profesional, do t’ju pushtojnë veçanërisht këtë javë. Hëna e plotë që do të zhvillohet në 3/8 tregon që disa mosmarrëveshje mund të lindin midis kolegëve, të cilat duhet t’i menaxhoni me diplomaci dhe jo me acarim. Nga 8/8, kur Afërdita do të hyjë në shenjën e Gaforres, do të keni mundësinë të përmirësoni imazhin tuaj profesional, të njiheni nga njerëzit kryesorë në punën tuaj dhe nuk përjashtohet mundësia që t’ju vijë një propozim profesional që ju jeni duke kërkuar për një punë të re.

AKREPI
Për ju Akrepë kjo javë do të fillojë me Hënën e plotë të Gushtit, e cila do të zhvillohet në 3/8 në boshtin Luan-Ujor. Kjo Hënë e plotë demonstron çështje që lidhen me boshtin karrierë-familje që kanë nevojë për vëmendjen tuaj. Nuk përjashtohet mundësia që mund të ketë ndryshime në disa çështje që lidhen me këto dy fusha ose është po aq e mundur që lëvizjet e njerëzve që janë ose në mjedisin tuaj profesional ose familjar do t’ju habisin! Ju jeni thirrur të ndiqni rrjedhën e ngjarjeve pa e humbur temperamentin tuaj! Më 5/8 Merkuri do të kalojë në shenjën e Luanit dhe shënon një periudhë të re, gjatë së cilës çështjet e lidhura me punën do të bëhen më të rëndësishme dhe do të kenë përparësi.
Dashuria: Këtë javë duhet të mbani pretekstet në rast se tashmë jeni në një lidhje, pasi është e mundur që të jeni mjaft të irrituar nga puna dhe të kanalizoni tensionin në marrëdhëniet me partnerin tuaj. Ditët e para të javës janë “të rrezikshme” për lëvizjen me shpata dhe kjo është diçka që duhet të mbani në mend. Nëse jeni i lirë në 8/8, Afërdita kalon në shenjën e Gaforres dhe tregon se tani fillon një epokë e re, me disa mundësi për njohje të reja! Shtë e mundur të takosh një person që do të të tërheqë në një detyrim shoqëror dhe të kujtosh që evolucioni i të njohurit do të jetë në duart e tua!
Puna dhe Ekonomia: Puna do të jetë një përparësi për ju këtë javë dhe është e mundur që të shfaqen të dhëna të reja në të. Hëna e plotë që do të zhvillohet në 3/8 ju thotë të jeni të hapur për diskutime por edhe mendime të ndryshme për çështje pune. Konfliktet me njerëzit me të cilët punoni nuk përjashtohen, për shkak të pikëpamjeve të ndryshme dhe kjo është diçka që duhet të bëni kujdes që të shmangni. Nga 5/8 kur Mërkuri është në shenjën e Luanit, ai do të përmirësojë komunikimin në mjedisin tuaj profesional dhe ju nxit të hedhni ura pajtimi, me njerëz nga të cilët jeni larguar.

SHIGJETARI
Këtë javë keni nevojë për aktivitete, njerëz dhe gjëra që ju mbushin me gëzim, kështu që do të ishte mirë t’i jepni përparësi atyre. Hëna e plotë që do të zhvillohet në 3/8 në boshtin Luan-Ujor tregon nevojën për të ndjerë pakujdesinë e një fëmije ose edhe pakujdesinë që mund të vijë nga një periudhë pa detyrime dhe ndërlikime. Kjo mund të mos jetë aq e lehtë por nëse dëshironi do të gjeni një mënyrë për të kursyer kohën e lirë, për të bërë diçka që ju pëlqen dhe ju mbush. Më 5/8, Merkuri kalon në shenjën miqësore të Luanit dhe tregon se fillon një epokë në të cilën preferohen veçanërisht udhëtimet dhe të njohurit e rinj!
Dashuria: Kjo javë është një mundësi e mirë për të investuar kohë në marrëdhëniet me partnerin tuaj dhe të angazhoheni në një aktivitet që ju mbush me emocione pozitive. Ditët e para të javës do të kenë një shkallë të vështirësisë, pasi ato do të shoqërohen nga intensiteti i jetës së përditshme, por ndërsa ditët kalojnë do të jetë më e lehtë të gjesh kohën për marrëdhënien tuaj. Nëse jeni i lirë nga 8/8 që Afërdita do të hyjë në shenjën e Gaforres, do të fillojë një periudhë gjatë së cilës ka shumë të ngjarë që personat e së kaluarës të shfaqen! Një “aventurë” romantike qoftë me një person që tashmë e njihni, ose me një person që do të takoni, është në skenarët e mundshëm të periudhës tjetër!
Puna dhe Ekonomia: Cështjet e biznesit do të marrin një shkallë shtesë të vështirësisë këtë javë, pasi duket se nuk do të jeni aq të përqendruar në to. Duhet të keni kujdes pasi skenari i mësipërm mund të krijojë një domino tensionesh me rastin e detyrimeve të punës dhe çështjeve profesionale. Ndërsa ditët e javës kalojnë, do të jetë më e lehtë të rimarrni vetëkontrollin tuaj dhe më në fund të përqendroheni në detyrat që duhet të bëni!

BRICJAPI
Kjo javë u jep përparësi çështjeve që lidhen me sektorin financiar pasi Hëna e plotë që do të zhvillohet në aksin Luan-Ujor në 3/8 krijon të dhëna të reja dhe nevoja të reja. Nuk përjashtohet mundësia që të lindin disa shpenzime të jashtëzakonshme, ju mund të mendoni se përparësitë tuaja kanë ndryshuar ose që nevojat tuaja të reja janë më të shtrenjta! Mundohuni të ndani nevojat nga dëshirat dhe të shmangni blerjet e panevojshme këto ditë pasi ato do të krijojnë një deficit në fondin tuaj. Më 5/8, Merkuri hyn në shenjën e Luanit dhe përuron një periudhë të mbyllur, e cila është e përshtatshme për konsultimin tuaj me veteveten.
Dashuria: Këto ditë ju duhet të jeni të kujdesshëm pasi mund të keni nevoja të cilat do të jenë të kushtueshme dhe kjo mund të krijojë një problem nëse keni një fond të përbashkët me partnerin tuaj! Ju duhet të bëni kujdes me detyrimet tuaja, si dhe duket se blerja do të jetë një tundim për një ose të dy. Hyrja e Afërditës në shenjën e Gaforres në 8/8 përuron një periudhë shumë të mirë për një lidhje të re, nëse ju takoni përfaqësuesit e lirë të shenjës suaj! Në fakt, nëse tashmë jeni në një lidhje, është e mundur të merrni vendimin për të marrë hapin tjetër në të!
Puna dhe Ekonomia: Këtë javë vëmendja juaj nuk do të jetë në çështje të lidhura me punën dhe kjo mund të krijojë probleme në disa detyrime profesionale që kërkojnë vëmendje dhe përqendrim. Ditët e para të javës mund të krijojnë tensione në mjedisin tuaj të punës, kështu që përpiquni të mos shtoni më tej vaj në zjarr. Gjysma e dytë e javës parashikohet shumë më e mirë dhe shumë më e qetë për ju!

UJORI
Ndërsa për ju Ujorë, Hëna e plotë që zhvillohet në fillim të javës në boshtin Luan-Ujor tregon se marrëdhëniet ndërnjerëzore do të jenë përparësia juaj në këto ditë. Mund të ketë sjellje nga të dashurit që do t’ju irritojnë dhe ndoshta do t’ju çojnë në një reagim ose rishikim të mendimit tuaj për to. Mundohuni të vazhdoni me paraqitjet dhe mos harroni se përmes diskutimit dhe dialogut për çdo çështje, patjetër që do të merrni rezultate më të mira. Më 5/8 hyrja e Mërkurit në shenjën e Luanit përuron një periudhë të re gjatë së cilës do të shqetësoheni më shumë me çështje që vijnë nga të tjerët sesa çështjet tuaja…
Dashuria: Këtë javë duhet të jeni të kujdesshëm me mënyrën se si shprehni gjithçka që dëshironi t’i thoni partnerit tuaj pasi Hëna e Plotë që do të zhvillohet në 3/8 do të krijojë një atmosferë të tensionuar në marrëdhënien tuaj. Ka mundësi të thuash gjëra të gabuara në mënyrë të gabuar në momentin më jopropunitar dhe kjo është diçka që duhet të mbash në mend për të shmangur. Nëse jeni falas, hyrja e Afërditës në shenjën e Gaforres në 8/8 hap një periudhë gjatë së cilës jeta e përditshme mund të jetë e mbushur me surpriza dhe njohje të reja!
Puna dhe Ekonomia: Këtë javë do të jetë do t’ju kerkohet që të komunikoni në të vërtetë me njerëzit në mjedisin tuaj të punës sesa punët që do të lindin. Në ditët e para të javës është e mundur të keni disa mosmarrëveshje se si të merreni me çështje të punës dhe pa marrë parasysh sa irrituar jeni, duhet të mbani mend se është e nevojshme të mbani një ton të qetë. Ndërsa ditët kalojnë me ton do të bien për këtë nëse ju mund të lejoni zgjidhjen e çështjeve të kërkuara pas 5/8, pasi hyrja e Mërkurit në shenjën e Luanit do të jetë e dobishme për zgjidhjen e tyre.

PESHQIT
Peshq të dashur këtë javë ka shumë mundësi që t’ju duhet të rrisni shpejtësinë në mënyrë që të merreni me disa çështje, të cilat lidhen me jetën e përditshme ose me përgjegjësitë e punës. Hëna e plotë që do të zhvillohet në boshtin Luan-Ujor në 3/8 ju nxit të mos i lini gjërat në minutën e fundit, pasi mund të ketë pengesa që do të shqetësojnë orarin tuaj. Përcaktoni përparësitë tuaja në mënyrë që të keni një përmbledhje të tyre. Më 5/8, Merkuri hyn në shenjën e Luanit dhe përuron një periudhë e cila do të ketë disa aranzhime në lidhje me çështjet e përditshme dhe veçanërisht ato që keni lënë në pritje, kështu që samë pak të largoheni, aq më lehta do të jenë marrëveshjet!
Dashuria: Këtë javë do të ishte mirë të mos rregulloni paraprakisht se si do ta “kaloni” kohën tuaj të lirë, pasi është e mundur që punët dhe detyrimet e përditshme do t’ju detyrojnë të modifikoni planet tuaja. Nëse tashmë jeni në një lidhje, preferoni të lini atë që dëshironi të bëni në një situatë më “fleksibël”, në mënyrë që të mos krijoni tensione me partnerin tuaj në rast se shihni që plani juaj nuk funksionon. Nga 8/8 që Afërdita do të kalojë në shenjën e Gaforres, fillon një periudhë shumë e mirë për ju që jeni falas, pasi shfaqen mundësi për njohje të reja dhe dashuri të reja!
Puna dhe Ekonomia: Këtë javë duhet të përqendroheni në çështje që lidhen me sektorin profesional, pasi këto duket se janë një përparësi.Nuk përjashtohet mundësia që të ketë disa ndryshime dhe ju mund të merrni më shumë detyrime sesa keni tashmë në program. Mundohuni të mos i lini gjërat në minutën e fundit, në mënyrë që të zvogëloni shanset për të mos arritur në orarin e tyre. Nga 5/8 që Mërkuri do të kalojë në shenjën e Luanit, do të jetë më e lehtë për ju të pajtoheni me njerëzit me të cilët punoni dhe kështu do të jetë më e lehtë të rregulloni disa detyrime profesionale që keni së bashku.