“Azili për Gruevskin”, Hahn kërkon sqarime nga Orban

hahn.jpg

Eurokomisari për Zgjerim, Johanes Hahn, përmes profilit të tij të twiter ka kërkuar sqarime nga kryeministri hungarez Viktor Orban, lidhur me azilin e Nikolla Gruevskit.

Hahn kërkon sqarime se në çfarë baze Hungaria i ka miratuar azilin Gruevskit.

“Sundimi i së drejtës është parimi kyç i vendeve anëtare dhe vendeve kandidate. Kjo është e rëndësishme për kredibilitetin e Evropës”, shkruan Hahn.

scroll to top