Babai sirian e bën vajzën e tij të besojë se hedhja e predhave është një lojë

Një baba nga Siria ka gjetur një mënyrë shumë origjinale për t’i shmangur frikën nga predhat vajzës së tij.

Abdullah Muhamed mundohet që, gjatë hedhjes së predhave, t’i duket si një lojë vajzë së tij 4-vjeçare, Selva.

Në një skenë të ngjashme me filmin “Jeta është e bukur” nga Roberto Benigni, e kthen në lojë rënie dhe zhurmën që predhat shkaktojnë.