Barack Obama i bën dedikimin më të bukur Michellit për ditëlindje

Screenshot_19-5.jpg

“E kam ditur gjithnjë dhe sot jam absolutisht i bindur: Je e rrallë Michelle Obama”.

Me këto fjalë të zgjuara, ish presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës Barack Obama ka uruar bashkëshorten e tij Michelle me rastin e ditëlindjes së saj. Krahas urimit, Obama ndau edhe një foto ku të dy duken shumë të rinj.

Aty shikojmë që ai që i ka hedhur dorën në qafë partneres së tij të zemrës, teksa mban në dorë një gazetë, e Michelle që nuk tradhton asnjëherë me buzëqeshjen e saj.

Askush nuk e mohon se Ish-Zonja e Parë Michelle Obama, është e mrekullueshme edhe pse sapo mbushi 55 vjeç.

Pas largimit nga Shtëpia e Bardhë, jeta profesionale e Michelle ka shkuar nga fuqia në forcë, me botimin në fund të vitit 2018 të biografisë së saj “Becoming” (Duke u bërë) dhe është zyrtarisht një ndër më të shiturit në Amerikë.

Image result for michelle obama book

scroll to top