fbpx

Basha përdor shprehjen e Regan për të dhënë mesazhin e rëndësishëm

Me një shprehje të Presidentit të famshëm të SHBA-ve, Ronald Reagan, e ka nisur ditën e sotme Kreu i PD-së, Lulzim Basha.

Basha ka publikuar në Tëitter një foto të Reaganit dhe një thënie të tijën si diçiturë, mesazhi i të cilës është se liria e çdo vendi apo çdo individi nuk trashëgohet, por fitohet.

“Liria nuk është kurrë më shumë se një brez larg zhdukjes. Ne nuk ua kaluam atë fëmijëve tanë përmes gjakut. Duhet luftuar dhe mbrojtur”