fbpx

Bashkia e Tiranës nis lirimin e hapësirave të zaptuara në mënyrë të padrejtë (FOTO)

Bashkia e Tiranës ka nisur aksionin për lirimin e hapësirave të zaptuara në mënyrë ilegale.

Gjatë aksionit të Bashkisë

Bashkia e Tiranës ka nisur aksionin për lirimin e hapësirave të zaptuara në mënyrë ilegale.

Kështu, kryetari i bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj ka thënë se një qytet i mirë është më i fortë se kushdo, duke theksuar se ky qytet po del kundër zaptimeve të hapësirave në mënyrë të padrejtë, kundër basteve dhe pro rregullit dhe qytetarisë

“Si, si? Këtë strukturë pa leje e ka një i fortë me nam? U pika! Një arsye më shumë për ta shkulur një orë e më parë, e për të rrëzuar këto mite banale, se gjërat e të fortit nuk preken. Qyteti i mirë është më i fortë se kushdo! Jo zaptime, jo baste – po rregull, po qytetari”, -thekson Veliaj.

Lër një koment