fbpx

Bella Hadid u zgjodh më e bukura në botë, por njerëzit nuk janë dakord

Disa kirurgë kozmetikë nga Londra vendosën ‘të trazojnë tenxheren’ dhe të përdorin “teknologjinë hartës së fytyrës” për të konsideruar Bella gruan më të bukur në botë. Beyoncé erdhi në vendin e dytë, dhe kjo shkaktoi trazira në Twitter.

Pra, në thelb, ky djalë Dr. Julian De Silva mori disa standarde të lashta të bukurisë Greke që pretendojnë se fytyrat simetrike janë më të bukurat në botë dhe e çiftuan atë me disa teknologji që hartografuan fytyrat e të famshëmve. Duke përdorur këto standarde dhe teknologji të vjetëruara për të renditur gratë, ai zbuloi se Bella është “standardi i artë” i një gruaje dhe se Beyoncé është e dyta pas saj.

Kirurgu gjithashtu shtoi se Beyoncé “duket jashtëzakonshme teksa i afrohet të 40-ave” por ai mori pikë për vetullat dhe mjekrën, e cila është me të vërtetë gjëja më e çmendur interneti kishe dëgjuar ndonjëherë.

Të famshme të tjera në listën me shumicë të bardhë përfshijnë Amber Heard, Ariana Grande, Taylor Swift, Katy Perry, Kate Moss, Natalie Portman dhe Scarlett Johansson. Në qoftë se keni nevojë për një arsye tjetër për të dëshiruar ta hidhni këtë listë në mbeturina, vetëm ta dini se Rihanna nuk është as e listuar!

Në mënyrë të parashikueshme, Twitter është trazuar pse njerëzit ende rendisin gratë bazuar në pamjen e tyre dhe po kritikuan kirurgun për përdorimin e standardeve të vjetra dhe mendje ngushtë për publikimin e kësaj liste, në të cilën mungon diversiteti!