Bëri seks me 5 nxënës, një mësuese super hot e pëson keq

Fiona Viottia, 30 vjeçe, ka qenë një modele shumë e njohur. Ajo u bë mësuese në një shkollë katolike djemsh në Afrikën e Jugut.

Megjithatë kohët e fundit ajo është nënë hetim pasi dyshohej se kishte kryer marrëdhënie me një prej nxënësve. Hetimet zbuluan se ajo kishte kryer me të paktën pesë nxënës.

Ajo u shkarkua nga “Kolegji i Peshkopëve Dioqezianë” në Cape Toën është pas ankesës së prindërve të një studenti 18-vjeçar, me të cilin ajo kishte krijuar një lidhje seksuale e madje kishte nisur të tregohej shumë kontrolluese ndaj tij.

Shkolla është një nga më të famshmet në vend, dhe sk.andali ka marrë vëmendje edhe përtej detit, pasi Fiona është e martuar me një person të njohur në botën e sportit.