Berlusconi shpall kandidaturën për zgjedhjet europiane

Ish kryeministri italian, Silvio Berlusconi, ka shpallur kandidaturën e tij për Zgjedhjet Parlamentare Europiane që priten të mbahen më 26 maj të këtij viti.

Gjatë një turneu të zhvilluar nëpër Itali, ai ka thënë para qytetarëve se e ka ndërmend të qëndrojë në politikë, shkruan Euronews.

“Me diturinë time, përvojat e mia dhe aftësinë time për të bindur, mendoj se mund të luaj një rol të rëndësishëm dhe t’i bëj qytetarët europianë të kuptojnë se ne rrezikojmë të largohemi nga vlerat perëndimore”. /real-news.tv/