fbpx

Bie fluksi, vetëm një urgjencë sot te QSUT nga Covid-19, ja gjendja e mjekut dhe deputetit

Ditën e sotme bëhet me dije se është regjistruar vetëm një urgjencë pranë QSUT.

Kjo tregon se ka rënë ndjeshëm numri i urgjencave drejt Infektivit.

Po si është gjendja e mjekut Roland Xhaxhu, Andi Koraqit si dhe deputetit Alimadhi?

Xhaxho ka probleme me frymëmarrjen por s’ka komplikacione kurse Koraqi nuk ka vështirësi as në frymëmarrje dhe as komplikacione por ka probleme me obezitetin.

Nga ana tjetër Alimadhi, deputeti i vetëm shqiptar i prekur nga COVID-19 po trajtohen me oksigjen me maskë dhe ka saturim të mirë të oksigjenit në gjak.