fbpx

Biznesmeni shqiptar gay shkon i grimuar në emision, ja qëllimi i tij

Biznesmeni i njohur, Elton Ilirjani ka folur hapur në lidhje me preferencat e tij seksuale, ku madje ka qenë në emisionin ‘Opinion’, ku tha për herë të parë se është gay.

Ai ka qenë i ftuar pasditen e sotme në emisionin ‘Rudina’, i cili është paraqitur i grimuar.

Gjithashtu, ai ishte veshur edhe me një kanatiere të zezë, ku foli hapur se pse ishte veshur dhe grimuar kështu.

Eltoni vendosi që të shfaqej si një vajzë në mbrojtje të të drejtave të transgjinorëve.

‘Punëdhënësit nuk duhet të diskriminojnë punëmarrësit për veshjen e tyre. Në Shqipëri ka diskriminim ekstrem ndaj personave transgjinor’, tha biznesmeni.