fbpx

Biznesmenit të njohur i vjedhin orën me vlerë 800 mijë dollarë

Një orë e markës “Richard Mille Tourbillon Diamond Twister” me vlerë 830 mijë dollarë i është vjedhur një bizmesmeni të nohur japonez në Francë.

Ai kishte vendosur orën e shtrenjtë dhe po dilte nga një hotel me pesë yje në Paris, “Napoleon” afër Arc de Triomphes dhe Champs-Elysées kur një hajdut ia mori orën nga dora.

Ora luksoze zvicerane ishte e mbuluar me diamante dhe mund të shitet në tregun e zi rreth 30% ose 50% më pak se vlera e saj e vërtetë.

/real-news.tv/