fbpx

Boris Johnson vijon qëndrimin në spital, Sekretari i Parë i Shtetit merr drejtimin

Kryeministri britanik Boris Johnson do të vijojë të qëndrojë në spital, kjo gjë nuk e lejon dot atë të koordinojë situatën e vendit.

Drejtimin mësohet ta ketë marrë Sekretari i Parë i Shtetit dhe për Çështjet e Jashtme, Domonoc Raab.

Për kryeministrin britanik nuk ka munguar dhe një mesazh nga Donald Trump i cili shprehet se të gjithë amerikanët po luten për Johnson-in.