Boronicat e kuqe, domosdoshmëri në organizëm

Boronicat e kuqe janë frut nga i cili marrim shumë përfitime shëndetësore.

Dhe pikërisht për këtë duhet t’i konsumojmë gjatë gjithë vitit, qoftë të ngrira, të thata ose në lëngje.

Sipas disa hulumtimeve të reja ky lloj i boronicave të kuqe ndihmon kundër kërcënimit global të antibiotikëve dhe baktereve që përdoren në teknologjinë ushqimore për të rritur afatin e përdorimit të produkteve.

Ja disa prej përfitimeve që japin boronicat e kuqe:

Boronicat e kuqe frenojnë rezistencën e antibiotikut

Ato janë anti-inflamatore dhe të mbushura me antioksidantë

Boronicat e kuqe nxisin qarkullimin

Mbrojnë nga sëmundjet

Ndihmojnë në shëndetin e zorrëve

Rrisin imunitetin. /real-news.tv/