Burri mendoi se kamera ishte e prishur, shokohet kur shikon se çfarë kishte filmuar në shtëpi

Një grua që thotë “çfarë po bën”…Kurse burri që shikohet i përgjigjet “më ke munguar”

Kjo skenë, e gjitha 1 minutë, ka regjistruar tradhtinë e gruas ndaj burrit me shokun e tij.

Historia e një burri në Kinë po bën xhiron e botës pasi ai harroi aksidentalisht kamerën e ndezur në shtëpi, dhe në pamjet e regjistruara pa gruan dhe kuptoi se ajo prej 20 vitesh e tradhtonte me shokun e tij të ngushtë. Ai tha se e la kamerën në shtëpi pasi mendonte se ishte thyer.
Burri, i identifikuar si Mr.Yang tha se u divorcua nga gruaja, menjëherë pasi pa imazhet.