Burri që lindi pa penis, humb më në fund virgjërinë

Një burrë i cili ka lindur pa penis thotë se ai më në fund ka arritur të ketë marrëdhënie seksuale në moshën 45 vjeç pasi ka një organ bionik të implantuar duke përdorur lëkurën e tij. Burri nga Mançester ha që ai dhe e dashura e tij Fedra Fabian janë të kënaqura me rezultatet e operacionit të tij të madh në Spitalin Universitar të Londrës.

Andrew lindi me eksstrofi të fshikëzës, një defekt i rrallë i lindjes që do të thoshte se ai kishte lindur me testikuj por pa penis.

Eksstrofia e fshikëzës zakonisht prek një në çdo 40,000 lindje, por çështja e Andrew thuhet se prek vetëm një në rreth 20 milion njerëz.

Pas 6 javësh ai bëri seks për herë të parë në moshën 45 vjeç. “Pasi të gjithë Fedra dhe unë kemi kaluar, është qershi mbi tortë”, tha ai. “Fedra kishte rezervuar një udhëtim romantik në Amsterdam për ditëlindjen time, por ndjeva se do të kishte pasur presion shumë.”

Kirurgët përdorën muskuj, nerva dhe lëkurë nga krahu i Andrew për të krijuar penisin në operacionin pionier.