fbpx

Çfarë mund të bëjnë hakerat me numrin tonë të telefonit?

hacker-numero-telefono-movil_s-833x474-1.jpg

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

Me sa duket, kjo ishte metoda e përdorur vitin e kaluar për të infiltruar dhe spiunuar bisedat e Jeff Bezos, veçanërisht pasi raportet përcaktonin se ekzistonte një “probabilitet i lartë” që një mesazh me tekst, dërguar nga Princi i Kurorës i Arabisë Saudite, Mohammed bin Salman, dorëzoi mbi ‘spyware’ te Bezos.

Prandaj, rekomandohet shumë ndalimi i numrit tonë të telefonit celular që të mos shfaqet publikisht në profilet tona të mediave sociale. Edhe mbi të gjitha, kujdesuni maksimal se kujt i ofrojmë (përfshirë kompanitë dhe markat, edhe kur ato njihen dhe besohen)

Advertisement
REKLAMO NE REALNEWS +355 69 33 33 303