Chris Brown baba për herë të dytë, zbuloni gjininë e fëmijës

Chris Brown do bëhet sërish baba. Ai është në pritje të një djali të vogël me ish-të dashurën Ammika Harris.

Sipas TMZ, thashethemet janë të vërteta dhe se këngëtari do mirëpresë djalin në jetë.

Ky do të ishte fëmija i dytë i Brown.

30-vjeçari aktualisht është baba i një vajzë të quajtur Royalty me ish të dashurën Nia Guzman.