Çifti i famshëm i jep fund martesës!

Këngëtari i njohur Usher dhe gruaja e tij Grace Miguel po përgatisin dokumentat e divorcit.

Çifti i famshëm u përfol për ndarjen e tyre edhe më parë por tani duket se janë të vendosur dhe i janë drejtuar gjykatës.

Usher dhe Grace u martuan në shtator të 2015-ës dhe 2019-a mbyll në mënyrë zyrtare martesën e tyre.

Në mars të këtij viti ata deklaruan se do ta mbështesnin njëri-tjetrin dhe se do ruanin marrëdhënie të mira mes tyre./real-news.tv

Lër një koment