Çmenduri, tironsi me “Range Rover” kapet duke udhëtuar me 261 km/h

policia_e_shtetit.jpg

Një 33-vjeçar nga Tirana është kapur duke udhëtuar me shpejtësi 261 km/h.

Policia sqaron se ai po udhëtonte me një “Range Rover” në aksin Durrës-Tiranë.

Njoftimi i Policisë Rrugore

261 km/h, kjo është papërgjegjshmëri ndaj jetës, ndaj vetes dhe ndaj përdoruesve të tjerë të rrugës.

Shpejtësi e paimagjinueshme, avion në rrugën interurbane Tiranë-Durrës.

Në rrugën interurbane Tiranë-Durrës, me Policinë Rrugore të Tiraneë.

Me radar për të parandaluar aksidentet rrugore që shkaktohen si pasojë e shpejtësisë tej normave të lejuara.

33-vjeçari nga Tirana me Range Rover me 261 km/h me shpejtësi avioni.

Policia e Tiranës gjate fundjavës ka vendosur 49 masa administrative për shpejtësi që varionin nga 172 deri në 261 km/h.

scroll to top