fbpx

“COVID-19 mund të mund të transmetohet edhe në…” ISHP jep njoftimin e rëndësishëm

Instituti i Shëndetit Publik ka nxjerrë një njoftim të rëndësishëm ditën e sotme. Në të thuhet se koronavirusi mund të përhapet dhe transmetohet njësoj në çdo lloj temperature.

Për këtë arsye, ISHP bën apel që qytetarët të respektojnë masat.

“Nga të dhënat e deritanishme, koronavirusi mund të mund të transmetohet në të gjitha zonat klimaterike”, thuhet në postimin e ISHP.