fbpx

Dakord për shembjen e TK, Prokuroria ka disa pyetje për 3 specialistët

Prokuroria e Tiranës ka disa pyetje thelbësore pikërisht për 3 specialistët që ishin dakord për shembjen e Teatrit Kombëtar.

Në prokurori ata janë pyetur në lidhje me faktet dhe arsyet e kësaj akt-ekspertize.

Sakaq bëjmë me dije se më herët 3 specialistët u kallëzuan në Prokurorinë e Tiranës nga Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit.

Kujtojmë se Teatri është shembur në datë 17 maj, të dielën në orën 04:30 të mëngjesit.