fbpx

Dalin përgjigjet e Lotarisë Amerikane, mësoni nëse jeni fitues

Sot në orën 18:00 janë bërë publike përgjigjet e Lotarisë Amerikane 2020.

“Kontrolli i Statusit të të Regjistruarve do të informojë pjesëmarrësit e përzgjedhur se si të aplikojnë për vizën e Lotarisë për veten e tyre dhe anëtarët e familjes së tyre. Të përzgjedhurit do të mund të mësojnë datën e tyre të intervistës për vizë duke hyrë tek Kontrolli i Statusit të të Regjistruarve”, njoftoi sot Ambasada.

Këtë vit pati një shtyrje me një muaj për daljen e rezultateve për shkak të situatës së krijuar nga pandemia Covid-19.

KLIKONI KËTU