Dardha “pushtohet” nga dëbora

Temperaturat janë ulur ndjeshëm ditët e fundit dhe në Qarkun e Korçës ka nisur dëbora tashmë.

Në Dardhë, trashësia e borës ka mbërritur deri në 1 metër, duke krijuar vështirësi të mëdha në lëvizjen e automjeteve. Edhe pushuesit, që zgjodhën pikërisht Dardhën për të kaluar fundjavën, e patën thuajse të pamundur të largohen.

Por, pamjet që na vijnë nga ky fshat, janë fantastike.

dardha1 dardha2 dardha3
<
>

Lër një koment