Dëbora ‘pushton’ Kukësin, gjendja në dalje të tunelit

Ulja e temperaturave ka sjellë reshje bore në disa zona malore në vend, ndërkohë që kanë filluar edhe problemet e para.

Situata më e vështirë paraqitet në qarkun e Dibrës, ku në zonat e thella shkon mbi 30 cm dhe janë izoluar disa fshatra. Ndërkohë qarkullimi i automjeteve bëhet me vështirësi në Kukës-Peshkopi.

Qarku i Kukësit gjatë datës 14.12.2018 rreth orës 01:00 është përfshirë nga reshje bore në të gjithë territorin.

Lartësia e borës në qytetet Kukës 7 cm, Krumë, 4 cm e në Bajram Curri, 30 cm.

Për më tepër shikoni këtë fotogaleri nga tuneli i Kalimashit:

e561a4f3-5113-4dba-be72-c560aa04affc 7edaaea3-7524-403c-a1b2-94554cc2c810 51ad4012-26cd-4dd9-a3c1-1f507eab716a b105e0d3-f654-4ffa-9aa3-2142c9a30ed1 cc7776f7-f84f-4747-b47a-e4e7c718c2d2 e561a4f3-5113-4dba-be72-c560aa04affc e041eb1c-5350-4159-a7a7-3bd58226e731
<
>

 

Lër një koment